Novice (hrvaščina)

NISU DOŠLI NA POSAO  Grmoja i Troskot neopravdano izostali u Saboru, evo kako su ih kaznili... NISU DOŠLI NA POSAO Grmoja i Troskot neopravdano izostali u Saboru, evo kako su ih kaznili...
02. April 2026 (09:00)
Zastupnike se za neopravdane izostanke kažnjava oduzimanjem jedne dnevnice od zastupničkog paušala koji iznosi 199,10 eura (24sata)
Kapetan Italije: Plakao sam u Zenici Kapetan Italije: Plakao sam u Zenici
02. April 2026 (08:58)
Kapetan talijanske reprezentacije Gianluigi Donnarumma oglasio se nakon bolnog poraza od Bosne i Hercegovine u Zenici i ispadanja iz borbe za plasman na Svjetsko prvenstvo. (T-Portal)
Mrtav pijan vozio Slunjom: Policija mu izmjerila 2.84 promila, ostao na triježnjenju Mrtav pijan vozio Slunjom: Policija mu izmjerila 2.84 promila, ostao na triježnjenju
02. April 2026 (08:52)
Podsjećamo, vozači, poštujte prometne propise, ne upravljajte vozilom pod utjecajem alkohola. Tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekoga drugog za cijeli život, poručuju iz PU karlovačke. (24sata)
Ovo je 11 najboljih koji ne idu na Svjetsko prvenstvo, vrijede stotine milijuna eura Ovo je 11 najboljih koji ne idu na Svjetsko prvenstvo, vrijede stotine milijuna eura
02. April 2026 (08:41)
Ugledni francuski L'Équipe sastavio je idealnu momčad igrača koji neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu 2026., a izbor je izazvao veliku pozornost nogometne javnosti. (T-Portal)
Oluja srušila platanu nakon 153 godine na Zrinjevcu! Stigla je iz Trsta kad je imala dvije godine Oluja srušila platanu nakon 153 godine na Zrinjevcu! Stigla je iz Trsta kad je imala dvije godine
02. April 2026 (08:39)
Čak 220 platana stiglo je iz Trsta kao mladice, ne više od dva metra. Preživjele su ratove i potrese, vinule se 30 metara u nebo, čine najljepši perivoj u gradu. Jednu je ljepoticu vjetar iščupao iz zemlje (24sata)
Radnici Čistoće na nogama: 'To nećemo dozvoliti, nema šanse' Radnici Čistoće na nogama: 'To nećemo dozvoliti, nema šanse'
02. April 2026 (08:38)
Ovo je ne znam koja reorganizacija u mojih 40 godina rada ovdje i nikad se nije reklo idemo biti učinkovitiji, dostupniji građanima, možda jeftiniji, rekli su iz sindikata... (24sata)
Brazilci bijesni na Viniciusa nakon Hrvatske: 'To je nezamislivo' Brazilci bijesni na Viniciusa nakon Hrvatske: 'To je nezamislivo'
02. April 2026 (08:35)
Brazil ne prestaje pričati o Viniciusu Junioru nakon utakmice protiv Hrvatske, a tamošnji mediji i bivši reprezentativci sve otvorenije propituju njegovu ulogu u nacionalnoj momčadi. (T-Portal)
Donna Vekić uvjerljivo izgubila od 18. tenisačice svijeta Donna Vekić uvjerljivo izgubila od 18. tenisačice svijeta
02. April 2026 (08:32)
Hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA-115.) zaustavljena je u 2. kolu teniskog WTA turnira u Charelestonu gdje ju je 6-2, 6-3 pobijedila Amerikanka Madison Keys (WTA-18.) (T-Portal)
SHNL trener otkrio u kojem slučaju Vušković upada u prvih 11 na Svjetskom prvenstvu SHNL trener otkrio u kojem slučaju Vušković upada u prvih 11 na Svjetskom prvenstvu
02. April 2026 (08:30)
Hrvatska reprezentacija u posljednjim je utakmicama pokazala neke nove taktičke ideje, a stručni komentator Dnevnika Nove TV i trener Varaždina Nikola Šafarić dao je svoje viđenje u razgovoru s Markom Šepatom. (T-Portal)
Vjerska savjetnica usporedila Trumpa s Isusom: Bog mi je rekao da ćete pobijediti Vjerska savjetnica usporedila Trumpa s Isusom: Bog mi je rekao da ćete pobijediti
02. April 2026 (08:23)
Vjerujem da mi je Gospodin naložio da vam kažem ovo: zbog njegove pobjede, i vi ćete pobijediti u svemu što započnete rekla je White koja je prošle godine zatražila sljedbenike da joj do Uskrsa uplate 1000 dolara donacije kako bi primili sedam blagoslova (24sata)