HNS objavio detalje: Evo kako do ulaznica za Svjetsko prvenstvo 11. December 2025 (12:18) Nakon završetka prve dvije faze prodaje ulaznica koje su u rujnu i u listopadu bile namijenjene neutralnim navijačima (dok sudionici Svjetskog prvenstva još nisu bili poznati), 11. prosinca kreće treća faza prodaje ulaznica u kojoj se za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije mogu prijaviti navijači Hrvatske.(T-Portal)
Dalekovod ušao u ambiciozni projekt Sjeverne Makedonije, Končar već krenuo raditi 11. December 2025 (11:59) Dalekovod je kao nositelj konzorcija u sastavu Dalekovod d.d., Elnos BL Banja Luka i Kodar Energomontaža, potpisao s AD MEPSO, državnom kompanijom za prijenos električne energije iz Sjeverne Makedonije, ugovor vrijedan 19,7 milijuna eura, izvijestili su u četvrtak iz Dalekovoda.(T-Portal)
'Ne znam kako bih bez toga': Šef OpenAI-a otkrio kako mu ChatGPT pomaže u roditeljstvu 11. December 2025 (11:48) Izvršni direktor OpenAI-ja Sam Altman rekao je da mu je ChatGPT 'neočekivano pomogao' u snalaženju s izazovima roditeljstva tijekom prvih mjeseci. U gostovanju kod Jimmyja Fallona na NBC-u priznao je da se više puta oslanjao na chatbot kada bi se našao u situacijama koje su poznate svakom novom roditelju(T-Portal)
Insajder otkrio: Xabi Alonso bi već u nedjelju mogao dobiti otkaz 11. December 2025 (11:31) Xabi Alonso ipak je ostao na klupi Real Madrida nakon domaćeg poraza od Manchester Cityja (1:2) u šestom kolu Lige prvaka, no situacija mu je i dalje krajnje nestabilna.(T-Portal)
Galerija Kaptol na Art Zagrebu predstavlja i radove najpoznatije suvremene hrvatske umjetnice 11. December 2025 (11:24) Kao galerija koja više od dva desetljeća kontinuirano promovira suvremenu i modernističku hrvatsku umjetnost, Galerija Kaptol ostaje dosljedna svojoj misiji povezivanja različitih poetika, senzibiliteta i umjetničkih razdoblja. Na ovogodišnjem Art Zagrebu, koji započinje danas i traje do nedjelje, Galerija Kaptol predstaviti će jedan od najšire generacijski obuhvatnih postava na manifestaciji(T-Portal)
Održana je izložba Etna Maar - 20 godina snage, elegancije, transformacije 11. December 2025 (10:52) U galerijskom prostoru Memorijalne zbirke Jozo Kljaković uz potporu Centra za likovni odgoj Grada Zagreba jučer je održana jednodnevna pop-up izložba povodom 20 godina modnog brenda Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotič Pjajčik(T-Portal)