Novice (hrvaščina) - T-Portal

HNS objavio detalje: Evo kako do ulaznica za Svjetsko prvenstvo HNS objavio detalje: Evo kako do ulaznica za Svjetsko prvenstvo
11. December 2025 (12:18)
Nakon završetka prve dvije faze prodaje ulaznica koje su u rujnu i u listopadu bile namijenjene neutralnim navijačima (dok sudionici Svjetskog prvenstva još nisu bili poznati), 11. prosinca kreće treća faza prodaje ulaznica u kojoj se za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije mogu prijaviti navijači Hrvatske. (T-Portal)
Dalekovod ušao u ambiciozni projekt Sjeverne Makedonije, Končar već krenuo raditi Dalekovod ušao u ambiciozni projekt Sjeverne Makedonije, Končar već krenuo raditi
11. December 2025 (11:59)
Dalekovod je kao nositelj konzorcija u sastavu Dalekovod d.d., Elnos BL Banja Luka i Kodar Energomontaža, potpisao s AD MEPSO, državnom kompanijom za prijenos električne energije iz Sjeverne Makedonije, ugovor vrijedan 19,7 milijuna eura, izvijestili su u četvrtak iz Dalekovoda. (T-Portal)
Talijani otkrili: Evo koliko će Hajduk zaraditi na prodaji talenta u Inter Talijani otkrili: Evo koliko će Hajduk zaraditi na prodaji talenta u Inter
11. December 2025 (11:57)
Hajduk bi zimskom prijelaznom roku mogao prodati Branimira Mlačića (18), a zainteresiranih klubova je puno. (T-Portal)
'Ne znam kako bih bez toga': Šef OpenAI-a otkrio kako mu ChatGPT pomaže u roditeljstvu 'Ne znam kako bih bez toga': Šef OpenAI-a otkrio kako mu ChatGPT pomaže u roditeljstvu
11. December 2025 (11:48)
Izvršni direktor OpenAI-ja Sam Altman rekao je da mu je ChatGPT 'neočekivano pomogao' u snalaženju s izazovima roditeljstva tijekom prvih mjeseci. U gostovanju kod Jimmyja Fallona na NBC-u priznao je da se više puta oslanjao na chatbot kada bi se našao u situacijama koje su poznate svakom novom roditelju (T-Portal)
SAD produljio rok za pregovore o Lukoilovoj imovini: Sad imaju vremena i do sredine siječnja SAD produljio rok za pregovore o Lukoilovoj imovini: Sad imaju vremena i do sredine siječnja
11. December 2025 (11:39)
Sjedinjene Američke Države produljile su rok za zaključenje pregovora o kupnji inozemne imovine ruske naftne kompanije Lukoil do 17. siječnja, objavilo je ministarstvo financija u srijedu. (T-Portal)
Insajder otkrio: Xabi Alonso bi već u nedjelju mogao dobiti otkaz Insajder otkrio: Xabi Alonso bi već u nedjelju mogao dobiti otkaz
11. December 2025 (11:31)
Xabi Alonso ipak je ostao na klupi Real Madrida nakon domaćeg poraza od Manchester Cityja (1:2) u šestom kolu Lige prvaka, no situacija mu je i dalje krajnje nestabilna. (T-Portal)
Galerija Kaptol na Art Zagrebu predstavlja i radove najpoznatije suvremene hrvatske umjetnice Galerija Kaptol na Art Zagrebu predstavlja i radove najpoznatije suvremene hrvatske umjetnice
11. December 2025 (11:24)
Kao galerija koja više od dva desetljeća kontinuirano promovira suvremenu i modernističku hrvatsku umjetnost, Galerija Kaptol ostaje dosljedna svojoj misiji povezivanja različitih poetika, senzibiliteta i umjetničkih razdoblja. Na ovogodišnjem Art Zagrebu, koji započinje danas i traje do nedjelje, Galerija Kaptol predstaviti će jedan od najšire generacijski obuhvatnih postava na manifestaciji (T-Portal)
HNS udario po Dinamu i Hajduku: Zbog ponašanja navijača moraju platiti ogromne kazne HNS udario po Dinamu i Hajduku: Zbog ponašanja navijača moraju platiti ogromne kazne
11. December 2025 (11:09)
Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige donio je odluke o disciplinskim kaznama za 16. kolo SuperSport HNL-a. (T-Portal)
Održana je izložba Etna Maar - 20 godina snage, elegancije, transformacije Održana je izložba Etna Maar - 20 godina snage, elegancije, transformacije
11. December 2025 (10:52)
U galerijskom prostoru Memorijalne zbirke Jozo Kljaković uz potporu Centra za likovni odgoj Grada Zagreba jučer je održana jednodnevna pop-up izložba povodom 20 godina modnog brenda Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotič Pjajčik (T-Portal)
Kovač bijesan nakon kiksa u Ligi prvaka: 'Najviše me ljuti što...' Kovač bijesan nakon kiksa u Ligi prvaka: 'Najviše me ljuti što...'
11. December 2025 (10:50)
Borussia Dortmund, koju vodi Niko Kovač je odigrala 2:2 protiv Bodo/ Glimta. Njemački sastav je vodio 1:0 i 2:1, ali su se gosti oba puta vratili. (T-Portal)