Novice (hrvaščina)

Ursula protiv demokracije
02. April 2026 (09:33)
EK je nametnula kontroverzni trgovinski sporazum s državama Mercosura unatoč tome što ga Europski parlament još nije odobrio, što je protiv dosadašnje prakse u EU-u. Objava Ursula protiv demokracije pojavila se prvi puta na H-Alter.  (H-Alter)
DETALJI DRAME NA MAKSIMIRU Namjerno je zapalio Porsche, izgorjela su još tri automobila DETALJI DRAME NA MAKSIMIRU Namjerno je zapalio Porsche, izgorjela su još tri automobila
02. April 2026 (09:28)
Iako su vatrogasci spriječili daljnje širenje plamena, na automobilima je nastala materijalna šteta (24sata)
FOTO Rusi dronovima napali Odesu, dio grada u plamenu FOTO Rusi dronovima napali Odesu, dio grada u plamenu
02. April 2026 (09:22)
Odesa je napadnuta i prije tjedan dana kada je u noći poginulo četvero ljudi, a oštećena ključna infrastruktura. (24sata)
Gorivo će od utorka opet poskupjeti? Procurile cijene bez ograničenja, na potezu je Vlada Gorivo će od utorka opet poskupjeti? Procurile cijene bez ograničenja, na potezu je Vlada
02. April 2026 (09:19)
Od sljedećeg bi utorka, bez Vladinih mjera, gorivo ovisno o vrsti moglo poskupjeti između četiri i 20 centi po litri. Kolika će biti konačna cijena, bit će poznato nakon telefonske sjednice Vlade u ponedjeljak (T-Portal)
Šef UEFA-e poslao brutalnu poruku Talijanima: 'Ljut sam i tužan kad to vidim' Šef UEFA-e poslao brutalnu poruku Talijanima: 'Ljut sam i tužan kad to vidim'
02. April 2026 (09:18)
Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin stao je u obranu Gabrielea Gravine nakon novog velikog razočaranja talijanske reprezentacije i ispadanja od Bosne i Hercegovine u Zenici. (T-Portal)
Trump: E, da sam kralj, mogao bih napraviti još puno više Trump: E, da sam kralj, mogao bih napraviti još puno više
02. April 2026 (09:17)
Na Cvjetnicu je Isus ušao u Jeruzalem dok su ga ljudi pozdravljali kao kralja. Mene sada zovu kraljem, vjerujete li u to? Nisam kralj (24sata)
Trump: 'Bombardirat ćemo Iran i vratiti zemlju u kameno doba' Trump: 'Bombardirat ćemo Iran i vratiti zemlju u kameno doba'
02. April 2026 (09:12)
Odbio je iznijeti konkretan plan za okončanje rata, koji je sada u petom tjednu, osim što je rekao da će SAD završiti posao "vrlo brzo" (24sata)
Iran: Spremni smo na razornije i destruktivnije napade, dok SAD i Izrael ne zažale i ne predaju se Iran: Spremni smo na razornije i destruktivnije napade, dok SAD i Izrael ne zažale i ne predaju se
02. April 2026 (09:06)
Iran će pojačati svoje vojne akcije, s "razornijim, širim i ‌destruktivnijim" napadima koje ima spemne za svoje protivnike, dodao je (24sata)
Kapetan BiH otkrio zašto se nisu rukovali s Izraelcima: 'Tako se osjeća svaki normalan čovjek' Kapetan BiH otkrio zašto se nisu rukovali s Izraelcima: 'Tako se osjeća svaki normalan čovjek'
02. April 2026 (09:04)
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je 0:0 protiv Izraela u 9. kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo, no utakmicu u Mađarskoj obilježio je događaj prije samog početka. (T-Portal)
Talijani traže novog izbornika; evo tko bi trebao naslijediti Gennara Gattusa Talijani traže novog izbornika; evo tko bi trebao naslijediti Gennara Gattusa
02. April 2026 (09:01)
Nakon još jednog teškog neuspjeha talijanske reprezentacije, ponovno je otvoreno pitanje tko će voditi Azzurre u sljedećem ciklusu. Poraz od BiH u finalu doigravanja za SP izazvao je novi val bijesa, razočaranja i pritiska, a sve je jasnije to da je Gennaro Gattuso - bivši (T-Portal)