VIDEO Asi je mamac za kupce: 'Vau, vau, samo me slikajte!' 12. December 2025 (15:37) Dvogodišnja mješanka pudlice i maltezera glavna je atrakcija pred pulskom cvjećarnicom. Kad je vide, ljudi misle da je plišana igračka, a onda se ona pomakne...(24sata)
Plenković nas je prevario 12. December 2025 (14:51) Sanja Sarnavka, feministkinja i aktivistkinja za prava žena, inicijatorica peticije protiv ultradesnog performansa „klečanja“: Plenković nas je prevario kada je rekao da će preobraziti HDZ. Bujanje desničarenja očito je posljedica toga što on mora zadržati glasove, mora im dopustiti da se razmašu, da mogu vikati, urlati. A ultra desni u samom HDZ-u cvjetaju i bujaju. Veliki vjernici i rodoljubi koriste rječnik koji je meni potpuno stran. Ne bi mi nikad palo na pamet da nekome s kime se ne slažem šaljem poruke kakve oni meni šalju, od „ubij smrdljivu Sarnavku“ do „treba te zadaviti“.
Objava Plenković nas je prevario pojavila se prvi puta na H-Alter.
(H-Alter)
Lukašenko: Ne laskam Trumpu, zaista mi se sviđa ono što radi 12. December 2025 (14:43) "Kažu da Trump voli da mu se laska. Ali ja ovo ne činim radim laskanja. Želim reći da mi se zaista sviđaju njegovi potezi u zadnje vrijeme", rekao je Lukašenko(24sata)
HGK i inženjeri geodezije podržavaju Bačićeva pravila 12. December 2025 (14:38) Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije očitovala se o novim Zakonu o prostornom uređenju i Zakonu o gradnji, ističući dugoročan učinak koji će ove promjene imati na pravnu sigurnost vlasništva...(24sata)
Trump opet ima flastere na rukama. Ovo je objašnjenje 12. December 2025 (14:36) Tijekom konferencije, jedan je novinar primijetio da je Trump „više puta viđen u javnosti s flasterima na rukama“ te je upitao Leavitt može li objasniti „o čemu se tu radi(24sata)
EU privremeno uvodi carinu od tri eura na male pakete iz Kine 12. December 2025 (14:11) Europski ministri financija postigli su u petak privremeni dogovor o uvođenju fiksne carine od tri eura na male pakete koji će se primjenjivati od 1. srpnja 2026. i najviše će pogoditi kineske online trgovce(24sata)