Novice (hrvaščina)

FOTO Kaos zbog velikih poplava u Seattleu: Rijeka je izašla iz korita, evakuirali tisuće ljudi FOTO Kaos zbog velikih poplava u Seattleu: Rijeka je izašla iz korita, evakuirali tisuće ljudi
pred 1 dnevom, 17 urami in 24 minutami
Hitna evakuacija stigla je na adrese južnog dijela predgrađa Seattlea zbog velikih poplava. Rijeka Green je izašla iz korita, popustio je nasip, a mnoge kuće, zgrade i automobili ostali su pod vodom (24sata)
Vatreni ostavili dobar dojam u Serie A; Baturina igrao na neobičnoj poziciji Vatreni ostavili dobar dojam u Serie A; Baturina igrao na neobičnoj poziciji
pred 1 dnevom, 17 urami in 25 minutami
Roma i Como odigrali su posljednju utakmicu 15. kola talijanske Serie A. (T-Portal)
Stranih radnika u Hrvatskoj ima više od 120.000, a evo koliko oni uplaćuju za mirovine Hrvata Stranih radnika u Hrvatskoj ima više od 120.000, a evo koliko oni uplaćuju za mirovine Hrvata
pred 1 dnevom, 18 urami in 8 minutami
U Hrvatskoj su 123 tisuće stranih radnika iz trećih zemalja, iz čijih plaća se uplaćuju doprinosi za današnje mirovine, i zdravstvo. Mirovinski i zdravstveni sustav imaju više koristi od njih nego oni od sustava (24sata)
'Mislio sam da će doći u Hajduk i uzeti 'lovicu'. Prevario sam se' 'Mislio sam da će doći u Hajduk i uzeti 'lovicu'. Prevario sam se'
pred 1 dnevom, 18 urami in 17 minutami
U emisiji Totalni nogomet komentatori MAXSporta osvrnuli su se na situaciju u Hajduku koji je u prethodnom kolu slavio kod Lokomotive s 1-3. (T-Portal)
Dinamov kapetan nije zabio gol tri godine; evo kako je nasmijao navijače Dinamov kapetan nije zabio gol tri godine; evo kako je nasmijao navijače
pred 1 dnevom, 18 urami in 21 minutami
Dinamo je odigrao najbolju utakmicu ove sezone i s 5:2 u Koprivnici slavio protiv Slaven Belupa. (T-Portal)
Svi su očekivali njihov odlazak iz Dinama, a sad upadaju u prvih 11 za zadnju utakmicu u 2025. Svi su očekivali njihov odlazak iz Dinama, a sad upadaju u prvih 11 za zadnju utakmicu u 2025.
pred 1 dnevom, 18 urami in 34 minutami
Dinamo ovu godinu završava utakmicom protiv Lokomotive, a trener Mario Kovačević ne može računati na Isamela Bennacera i Monsefa Bakrara. (T-Portal)
Kako je nestao pištolj iz sefa pulskog suda? 'Za taj slučaj se zna još od siječnja ove godine' Kako je nestao pištolj iz sefa pulskog suda? 'Za taj slučaj se zna još od siječnja ove godine'
pred 1 dnevom, 18 urami in 35 minutami
Iz Ministarstva su odgovorili da je nestanak prijavljen još početkom godine te je protiv jednog službenika pravosudne policije, koji je bio zadužen za pištolj, pokrenut je postupak zbog teške povrede službene dužnosti (24sata)
Cijene hrane su najniže u jugoistočnoj Europi: Ovako stoji Hrvatska Cijene hrane su najniže u jugoistočnoj Europi: Ovako stoji Hrvatska
pred 1 dnevom, 18 urami in 35 minutami
Podaci Eurostata o cijenama hrane sugeriraju kako su najniže cijene u Jugoistočnoj Europi i na Balkanu. S druge strane, najviše su u zemljama EFTA-e. No, također treba reći kako su na jugoistoku Europe plaće niže, a udio hrane u ukupnim troškovima veći, zbog čega svako poskupljenje ostavlja posljedice (T-Portal)
Plenković pozvao sudove da iskoriste stroge kazne protiv femicida: 'Mogu samo osuditi' Plenković pozvao sudove da iskoriste stroge kazne protiv femicida: 'Mogu samo osuditi'
pred 1 dnevom, 18 urami in 37 minutami
Kad smo imali sastanke prije nekoliko godina, Vlada je nastojala popuniti taj lanac međusobne komunikacije između različitih institucija i resora koji su nekad bili u silosima, rekao je premijer (24sata)
'Brine me lakoća kojom Dinamo pada u Europi. Pomalo bipolarno' 'Brine me lakoća kojom Dinamo pada u Europi. Pomalo bipolarno'
pred 1 dnevom, 18 urami in 50 minutami
U emisiji Totalni nogomet komentatori MAXSporta osvrnuli su se na situaciju u Dinamu koji je u proteklom kolu pobijedio Slaven Belupo s 2-5. (T-Portal)