Novice (hrvaščina) - 24sata

Evo kada bi Europa mogla ostati bez dizela i mlaznog goriva! Evo kada bi Europa mogla ostati bez dizela i mlaznog goriva!
01. April 2026 (16:33)
Birol je pak upozorio i da je od početka rata oštećeno oko 40 ključnih energetskih objekata na Bliskom istoku i da će trebati vremena da ih se ponovno stavi u funkciju (24sata)
Hoće li krajnje desna stranka odlučiti izbore u Mađarskoj? Hoće li krajnje desna stranka odlučiti izbore u Mađarskoj?
01. April 2026 (16:26)
No politički analitičari sugeriraju da bi Naša domovina mogla iz oporbe podržati manjinsku vladu Fidesza pokaže li se da je to potrebno da Orban ostane na vlasti (24sata)
Grad Split isplaćuje uskrsnice nezaposlenim braniteljima Grad Split isplaćuje uskrsnice nezaposlenim braniteljima
01. April 2026 (16:21)
Tom mjerom Grad Split nastavlja pružati potporu najranjivijim skupinama građana radi ublažavanja troškova i osiguravanja dostojanstvenog obilježavanja uskrsnih blagdana, navodi se u priopćenju (24sata)
Ustavni sud odbacio je tužbu Zagreba za doček rukometaša Ustavni sud odbacio je tužbu Zagreba za doček rukometaša
01. April 2026 (16:10)
Grad Zagreb odbio je početkom veljače dati dozvolu za doček brončanih rukometaša s Europskog prvenstva na Trgu bana Jelačića zbog najavljenog nastupa pjevača Marka Perkovića Thompsona, (24sata)
Izbola je Vedrana devet puta, tvrdi da nije kriva: 'Halo, napao me, probola sam ga nožem' Izbola je Vedrana devet puta, tvrdi da nije kriva: 'Halo, napao me, probola sam ga nožem'
01. April 2026 (16:00)
Sonji Hranjec (36) sude zbog ubojstva Vedrana Gračana (43) u prostorijama Autonomnog kulturnog centra Medika u Pierottijevoj 11 u Zagrebu krajem srpnja prošle godine (24sata)
Vukovarka mislila da ažurira aplikaciju banke: Pokrali su ju Vukovarka mislila da ažurira aplikaciju banke: Pokrali su ju
01. April 2026 (15:53)
Jedan potez na mobitelu bio je dovoljan da joj nestanu tisuće eura (24sata)
Trump razmišlja o povlačenju, Francuska: NATO nije osmišljen za operacije na Bliskom istoku Trump razmišlja o povlačenju, Francuska: NATO nije osmišljen za operacije na Bliskom istoku
01. April 2026 (15:48)
Francuska i Njemačka brane savez, dok Washington dovodi u pitanje njegovu svrhu (24sata)
Rinčić: Osnovano tijelo koje će odlučivati o zelenilu u gradu Rinčić: Osnovano tijelo koje će odlučivati o zelenilu u gradu
01. April 2026 (15:40)
Rijeka osniva Povjerenstvo za zelene površine, plan sadnje stabala i uređenja grada. Građani, gradske službe i komunalci zajedno će krojiti izgled parkova i šetnica. (24sata)
Oluja uništila plastenike: Majdak prozvao Tomaševića zbog neulaganja u seljake Oluja uništila plastenike: Majdak prozvao Tomaševića zbog neulaganja u seljake
01. April 2026 (15:31)
Dok se zbrajaju štete od oluje, poljoprivrednici traže bržu reakciju, a državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede upozorava na kronično podfinanciranje poljoprivrede u glavnom gradu. (24sata)
Pucnjava u Glini: Našli mrtvu ženu, muškarac je u bolnici Pucnjava u Glini: Našli mrtvu ženu, muškarac je u bolnici
01. April 2026 (15:21)
U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku. (24sata)