Novice - Novice (slovenščina)

Kako dolgo bo trajalo »zaslugarstvo« Kako dolgo bo trajalo »zaslugarstvo«
20. July 2025 (05:00)
Kdo smo? Od kod smo? Kam gremo? Kaj nas naša preteklost lahko nauči za prihodnost? (Delo)
Tržni delež športnih terencev
ne raste več Tržni delež športnih terencev ne raste več
Še vedno se proda največ bencinskih avtomobilov. Električni na predlansko raven. (Delo)
Zaradi onesnaženega zraka umre v Sloveniji 1400 ljudi na leto Zaradi onesnaženega zraka umre v Sloveniji 1400 ljudi na leto
Onesnažen zrak nam krajša življenje, nekateri zdravju nevarni delci pa tudi sodelujejo pri segrevanju ozračja. (Delo)
Trenutek, ko sem prenehal biti otrok Trenutek, ko sem prenehal biti otrok
20. July 2025 (00:05)
S tem nesporazumom sem brez težav shajal dolga leta, vse je delovalo, nihče me ni razkrinkal, še najmanj jaz. (Delo)
Rosa Rekar v Madridu do šestega mesta v težavnosti Rosa Rekar v Madridu do šestega mesta v težavnosti
19. July 2025 (22:30)
Slovenska plezalka Rosa Rekar je na tekmi svetovnega pokala v španskem Madridu osvojila šesto mesto. Blizu finala tudi Mia Krampl. (Delo)
Olimpija v Stožicah z minimalno prednostjo boljša od Mure Olimpija v Stožicah z minimalno prednostjo boljša od Mure
19. July 2025 (22:18)
Nogometaši Olimpije so na domačem stadionu po zadetku Antonia Marina premagali Muro. Prekmurci so bili enakovreden nasprotnik, v golu je blestel mladi Strajnar. (Delo)
Avtomobil Ineosa na prelazu Peyresourde zbil navijača Avtomobil Ineosa na prelazu Peyresourde zbil navijača
19. July 2025 (21:42)
Kljub veliki zmagi so imeli pri ekipi Ineos Grenadiers danes nekaj grenkega priokusa, saj je njihov športni direktor Oliver Cookson med etapo zbil navijača. (Delo)
Na najtežjih relijih spet kraljuje priimek Solberg Na najtežjih relijih spet kraljuje priimek Solberg
19. July 2025 (21:13)
Oliver Solberg po dveh dneh vodi na relijo za svetovno prvenstvo v Estoniji. Šved je bil v Estonijo povabljen s strani Toyote, sicer dirka v prvenstvu WRC2. (Delo)
Ukrajina predlagala nov krog mirovnih pogajanj z Rusijo Ukrajina predlagala nov krog mirovnih pogajanj z Rusijo
19. July 2025 (20:15)
Trump je dal Rusiji 50 dni časa za sklenitev mirovnega sporazuma s Kijevom. (Delo)
Sinovi burje v dramatičnem zaključku sezono odprli z zmago Sinovi burje v dramatičnem zaključku sezono odprli z zmago
19. July 2025 (19:45)
V Ajdovščini smo spremljali razburljivo tekmo med Primorjem in Domžalami, tekma pa se je v korist domačim odločila v zadnjih dvajsetih minutah igre. (Delo)