Ursula protiv demokracije pred 1 dnevom, 12 urami in 51 minutami Primjena sporazuma o slobodnoj trgovini između EU-a i država Mercosura počet će 1. svibnja, objavila je Europska komisija. EK je nametnula kontroverzni trgovinski sporazum unatoč tome što ga Europski parlament još nije odobrio, što je dosadašnje protiv prakse u EU-u. Vlada Hrvatske je, za razliku od Poljske ili Francuske, podržala ovaj sporazum. „Dok drugi štite svoje OPG-ovce, mi svoje proizvođače prepuštamo na milost i nemilost tržišta i nepoštene konkurencije“, upozorio je Marko Vešligaj, zastupnik u Europskom parlamentu.
Objava Ursula protiv demokracije pojavila se prvi puta na H-Alter.
(H-Alter)
Ursula protiv demokracije pred 1 dnevom, 12 urami in 51 minutami EK je nametnula kontroverzni trgovinski sporazum s državama Mercosura unatoč tome što ga Europski parlament još nije odobrio, što je protiv dosadašnje prakse u EU-u.
Objava Ursula protiv demokracije pojavila se prvi puta na H-Alter.
(H-Alter)
FOTO Rusi dronovima napali Odesu, dio grada u plamenu pred 1 dnevom, 13 urami in 2 minutama Odesa je napadnuta i prije tjedan dana kada je u noći poginulo četvero ljudi, a oštećena ključna infrastruktura.(24sata)
Trump: E, da sam kralj, mogao bih napraviti još puno više pred 1 dnevom, 13 urami in 7 minutami Na Cvjetnicu je Isus ušao u Jeruzalem dok su ga ljudi pozdravljali kao kralja. Mene sada zovu kraljem, vjerujete li u to? Nisam kralj(24sata)
Trump: 'Bombardirat ćemo Iran i vratiti zemlju u kameno doba' pred 1 dnevom, 13 urami in 12 minutami Odbio je iznijeti konkretan plan za okončanje rata, koji je sada u petom tjednu, osim što je rekao da će SAD završiti posao "vrlo brzo"(24sata)
Mrtav pijan vozio Slunjom: Policija mu izmjerila 2.84 promila, ostao na triježnjenju pred 1 dnevom, 13 urami in 32 minutami Podsjećamo, vozači, poštujte prometne propise, ne upravljajte vozilom pod utjecajem alkohola. Tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekoga drugog za cijeli život, poručuju iz PU karlovačke.(24sata)