Mrtav pijan vozio Slunjom: Policija mu izmjerila 2.84 promila, ostao na triježnjenju pred 1 dnevom, 9 urami in 23 minutami Podsjećamo, vozači, poštujte prometne propise, ne upravljajte vozilom pod utjecajem alkohola. Tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekoga drugog za cijeli život, poručuju iz PU karlovačke.(24sata)
Radnici Čistoće na nogama: 'To nećemo dozvoliti, nema šanse' pred 1 dnevom, 9 urami in 37 minutami Ovo je ne znam koja reorganizacija u mojih 40 godina rada ovdje i nikad se nije reklo idemo biti učinkovitiji, dostupniji građanima, možda jeftiniji, rekli su iz sindikata...(24sata)
Vjerska savjetnica usporedila Trumpa s Isusom: Bog mi je rekao da ćete pobijediti pred 1 dnevom, 9 urami in 52 minutami Vjerujem da mi je Gospodin naložio da vam kažem ovo: zbog njegove pobjede, i vi ćete pobijediti u svemu što započnete rekla je White koja je prošle godine zatražila sljedbenike da joj do Uskrsa uplate 1000 dolara donacije kako bi primili sedam blagoslova(24sata)
Bili smo na tržnici u Utrini: Evo kakve su cijene uoči Uskrsa! pred 1 dnevom, 10 urami in 40 minutami Mlinci, jaja, hren, mrkva, krumpir i rajčica samo su neki od proizvoda koji se nude na zagrebačkoj tržnici u Utrinama. Od zelenjave tu je i domaća blitva, glavice kupusa, baby špinat, mix salata i potočarka. Prodaju se i mandarine, jabuke, slatka naranča ali i jagode za 2,50 'samo' eura. Cijene pogledajte u galeriji.(24sata)
Razorni potres od 7,4 Richtera kod Indonezije, ima i poginulih pred 1 dnevom, 10 urami in 45 minutami Žena (70) u Sjevernom Sulawesiju umrla je nakon što ju je zgnječio građevinski otpad, a druga osoba slomila je nogu nakon što je skočila sa zgrade(24sata)
10 NAJTRAŽENIJIH BJEGUNACA FBI-JA: Nude nagradu do 5 mil. dolara za informacije o njima! pred 1 dnevom, 11 urami in 7 minutami FBI-jeva lista "Deset najtraženijih bjegunaca" jedna je od najpoznatijih i najdugovječnijih policijskih lista u SAD-u i svijetu. Pokrenuta je 1950. godine, na njoj se nalaze osobe optužene za teška kaznena djela poput ubojstava, nasilnih zločina, organiziranog kriminala, terorizma ili velikih financijskih prijevara. Na listu se ne stavljaju nužno samo najopasniji bjegunci, već i oni za koje FBI procjenjuje da bi objava putem medija mogla značajno pomoći u njihovom pronalasku. Za svakog bjegunca objavi se poster s fotografijom, opisom i informacijama o nagradi, koja se ponekad penje do pet milijuna dolara! Od osnutka do danas na listi se našlo više od 530 osoba, a više od 90 posto njih je uhićeno ili locirano. Puno njih zahvaljujući dojavama građana...(24sata)