Novice (hrvaščina) - 24sata

HDZ-ovac Leš: 'Znam da nije u redu da policija parkira moj auto. Nisam znao da je zločin' HDZ-ovac Leš: 'Znam da nije u redu da policija parkira moj auto. Nisam znao da je zločin'
pred 1 dnevom, 18 urami in 18 minutami
Gradonačelnik Ivanić-Grada i bivši policijski načelnik policijske postaje na zagrebačkom aerodromu na optuženičkoj su klupi zbog toga što je načelnik gradonačelnikov automobil parkirao besplatno kod policije (24sata)
Kontroverzni AfD zastupnik u Njemačkoj optužen za Hitlerov pozdrav: Tvrdi da nije kriv... Kontroverzni AfD zastupnik u Njemačkoj optužen za Hitlerov pozdrav: Tvrdi da nije kriv...
pred 1 dnevom, 18 urami in 27 minutami
Matthias Moosdorf tvrdi da nije izvodio pozdrav, dok berlinski tužitelji podižu optužnicu (24sata)
FBI spriječio bombaški napad u Kaliforniji, četvero uhićeno: Htjeli napasti na Novu godinu FBI spriječio bombaški napad u Kaliforniji, četvero uhićeno: Htjeli napasti na Novu godinu
pred 1 dnevom, 18 urami in 36 minutami
Ekstremna skupina planirala napade na imigracijske agente i vozila ICE-a u Los Angelesu i okrugu Orange na Novu godinu (24sata)
VIDEO Ukrajinci tvrde: 'Po prvi puta smo pogodili podvodnim dronovima rusku podmornicu' VIDEO Ukrajinci tvrde: 'Po prvi puta smo pogodili podvodnim dronovima rusku podmornicu'
pred 1 dnevom, 18 urami in 40 minutami
Riječ je o podmornici klase Kilo, naoružanoj s četiri lansera za krstareće projektile 'Kalibr'. Rusi s njima napadaju ukrajinski teritorij. (24sata)
Primorac: Digitalizacija je veliki generacijski iskorak koji će olakšati život svim građanima Primorac: Digitalizacija je veliki generacijski iskorak koji će olakšati život svim građanima
pred 1 dnevom, 18 urami in 42 minutami
Ministar financija ističe fiskalizaciju 2.0, digitalnu Poreznu i registar stanovništva, dok poduzetnici traže porezno rasterećenje rada (24sata)
Nesreća u lovu kod Pule: Lovac teško ranjen iz vlastite puške Nesreća u lovu kod Pule: Lovac teško ranjen iz vlastite puške
pred 1 dnevom, 18 urami in 53 minutami
78-godišnjak se ozlijedio tijekom lova u Galižani, policija apelira na oprez i poštivanje lovačkih pravila (24sata)
Nakon američke zapljene broda tankeri prestali uplovljavati u Venezuelu: Prevoze rusku naftu Nakon američke zapljene broda tankeri prestali uplovljavati u Venezuelu: Prevoze rusku naftu
pred 1 dnevom, 19 urami in 1 minuto
Nakon zapljene broda s 1,85 milijuna barela nafte, više tankera odustalo je od uplovljavanja u Venezuelu (24sata)
Trump šokirao sramotnom objavom o ubijenom Reineru Trump šokirao sramotnom objavom o ubijenom Reineru
pred 1 dnevom, 19 urami in 6 minutami
Bio je poznat po tome što je izluđivao ljude svojom bijesnom opsesijom predsjednikom Donaldom J. Trumpom... Neka Rob i Michele počivaju u miru, napisao je u objavi koja je šokirala mnoge. (24sata)
FOTO Goran je danju i noću radio maketu 'Vlaka u snijegu': 'Puno je eksperimentiranja' FOTO Goran je danju i noću radio maketu 'Vlaka u snijegu': 'Puno je eksperimentiranja'
pred 1 dnevom, 19 urami in 33 minutami
Goran Denac iz Virovitice napravio je realni prikaz iz dječjeg romana. Radio sam danju i noću. Sodu bikarbonu sam iskoristio za snijeg, kaže (24sata)
Korejska metalurška firma gradi golemu talionicu u SAD-u vrijednu čak 7,4 mlrd. dolara Korejska metalurška firma gradi golemu talionicu u SAD-u vrijednu čak 7,4 mlrd. dolara
pred 1 dnevom, 19 urami in 33 minutami
Korea Zinc uz podršku Washingtona u Tennesseeju gradi prvu talionicu cinka i strateških minerala u SAD-u nakon 50 godina (24sata)